fredag 3. april 2009

Normalt for en kristen å være glad hele tiden?




Nå i disse dager er det mange av oss som følger med sendingene av Rodney Howard Browne's besøk i Europa. Mange reagerer på den måten han forkynner Guds Ord og fordi han er så inderlig glad hele tiden. Er det galt for en kristen å være så glad? Nei, tvert i mot! Vi kristne har all grunn til å fryde og glede oss, da vi er frelst fra en evig fortapelse. Vi tar oss ikke litt vin eller annen alkohol for å kunne spire opp gleden, men som Bibelen sier så, blir vi fylt av Den Hellige Ånd. Det er EKTE glede det folkens! Erfarer dette selv i mitt daglige liv. Vettu, Norge trenger ikke en gjen med alvorlige og sure kristne, hvordan skal vi da kunne vinne mennesker for Jesus? Ingen vil leve et tørt og trist liv. Vi må ha saltet i våre liv og lys. En by på en klippe kan ikke skjules sier Bibelen. Ja, det er akkurat det jeg tenker på, at vi kristne skal synes i denne verdens samfunn. Men ikke synes ved å være så alvorlige og triste, nei synes ved å være fylt av glede og fred. La Åndens frukter komme til syne i oss som Paulus sier til Galaterne:=))) Når mennesker ser det at dette er ikke et trist kristen liv, men et liv med fart og spenning, ja da blir det attraktivt å det drar mennesker til Frelseren Jesus Kristus:=))

Hva var det som skjedde på pinsefestens dag i Apostlene gjerninger kapittel 2 ? Jo, de var så fylt av Ånden og dens frukter at folk trodde at dem hadde drukket sterk drikk. Ja det er det vi snakker om, et sant og ekte liv med Jesus i hverdagen.

Hva annet sier Bibelen? Jo at "Gleden i Herren er vår styrke"! Ingen glede, da heller ingen styrke:=))) Bibelen taler massevis om glede og Åndens frukter, viktigheten av å leve ut dette livet:=)))

La oss glede oss i Herren med jubel, fryd og dans for Ham!!!

4 kommentarer:

  1. Hei,det er så sant det du sier.Gleden i Herren er våres styrke står det skrevet.Det er jo åndsfyldte kristne vi skal være.

    SvarSlett
  2. hei,ja det er sant,godt og lese. herren er vår styrke,gleden i han. godt å væra frelst. ;)

    SvarSlett
  3. I disse dager vi lever i,som er de siste dager før oppbruddetstime,hvor viktig er det da ikke å glede oss i herrens frelse.I dag tar mennesker medisiner for å greie å være glad,ihvertfall for å holde hue over vann..da vi ser mennesker strever slik,hvor godt er det da ikke å vite at vi har fått denne fullkomne gleden i herren,og det uten medisiner.Så får gud hjelpe oss slik at vi kan spre dette glade budskap til alle på vår vei.
    Godt å lese dette du skriver ;)

    SvarSlett
  4. Så bra å treffe denne bloggen!
    Må Gud velsigne deg både i påsken og ellers!
    Takk for besøk hos meg!
    Hilsen fra Nunne....

    SvarSlett